Slik rengjør du svømmebassenget

- 2021-09-03-

1.Kobbersulfat skal tilsettessvømmebassenget. Vanligvis er tilleggsbeløpet 1-2 ganger det vanlige. Dette er fordi det er få alger i vannet til vanlig tid, og det er et stort antall alger etter at vannet blir grønt. Derfor må tilsettes tilstrekkelig algicid (kobbersulfat) for å drepe alger fullt ut. Etter tilsetning av algedrepende middel (kobbersulfat), åpner du vannsirkulasjonssystemet i svømmebassenget for å gjøre agenten så jevn som mulig i vannet, for å oppnå den beste algedrepende effekten.


2. Etter ca. 2 timer, tilsett desinfeksjonsmiddel for trikloroisoklorosyresvømmebassenget;, og legg den til i henhold til standarden på ingen 1000 kubikkmeter vann pluss 4 kg (vanligvis tilsett 2 kg vann per 1000 kubikkmeter), som vi vanligvis kaller slagbehandling eller superklorbehandling, for å sterilisere og desinfisere fullt ut vannet i svømmebassenget


3. Etter ca 2 timer til, PH -verdien av vannetsvømmebassengetoppdages. Vanligvis vil PH -verdien av vannet være lav etter regn eller bruk av desinfeksjonsmiddel for triklorisoklorsyre. Derfor, så lenge justeringsklemmen for å forbedre pH -verdien brukes, kan pH -verdien til vannet forbedres. Feriemengden beregnes ved å legge til 10 kg per 1000 kubikkmeter vann, som kan økes med 1 grad. Det er best å justere pH -verdien til 7,5.

4. På kvelden, tilsett utfelling i mengden 5-8KG per 1000 kubikkmeter vann tilsvømmebassenget, slik at de drepte fine alger og andre suspenderte faste stoffer i vannet kan utfelles til bunnen av tanken for enkel rengjøring.


5. Neste dag suger du sedimentet fra bunnen avsvømmebassengetmed en kloakksugemaskin, og svømmebassenget blir rent.