Klassifiseringen av reklame akryl

- 2022-04-25-

Akryl støpebrett(reklame akryl): høy molekylvekt, utmerket stivhet, styrke og utmerket kjemisk motstand. Denne typen plate er preget av liten batch-behandling, uforlignelig fleksibilitet i fargesystem og overflatetekstureffekt, komplette produktspesifikasjoner og egnet for ulike spesielle formål.

Ekstrudert akrylplate(reklame akryl): sammenlignet med støpt plate har ekstrudert plate lavere molekylvekt og svakere mekaniske egenskaper. Denne funksjonen bidrar imidlertid til bøying og termoforming, og bidrar til rask dannelse av vakuumblister når det er snakk om store plater. Samtidig er tykkelsestoleransen til ekstrudert plate mindre enn for støpt plate. Fordi ekstrudering er en storstilt automatisk produksjon, er det upraktisk å justere fargen og spesifikasjonene, så mangfoldet av produktspesifikasjoner er begrenset.

Klassifisering av akrylplatemateriale i Kina er hovedsakelig delt inn i tre kategorier (reklame akryl): først, importert plate; Sekund, Taiwan kapital bord; Tredje, innenlandsk styre. Deres forskjell ligger i opprinnelsen og (MMA) renheten til råvarene som brukes. Dette er også nøkkelen til å bestemme kvaliteten og prisen på plater.

KINGSIGN® AKRYLer spesialisert på alle typer akrylplater, akrylvindu, akryltunnel, akrylmarinhall, akrysakvarium, akrylsvømmebasseng, akrylfisketank, akrylhalvferdige prosessdeler, akrylbindende akryllim, buet akrylplate, storskala akryl arkinstallasjonstjeneste. for detaljer, vennligst kontakt: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)